Προφίλ

Το σημείο αφετηρίας για την εταιρεία YAZZ και των επώνυμων προϊόντων της είναι το 1996, όταν με τις συλλογές της αρχίζει να αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Η σειρά ρούχων της YAZZ ανοίγει νέο κεφάλαιο στο χώρο του γυναικείου ρούχου με τα μεταξωτά και αέρινα φορέματα της, καθώς σημαντικότατο μερίδιο επιτυχίας στη ραγδαία ανάπτυξη της σειράς αυτής αποτελεί η ιδιαίτερη έμφαση που δίνεται στη σχεδιαστική πρωτοτυπία και ποιοτική υπεροχή του προϊόντος της. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των ρούχων της YAZZ είναι αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών που θέτει η εταιρεία σε συνδυασμό με την παραγωγική ευελιξία και το σχεδιασμό.

Από το 2000 η εταιρεία YAZZ δημιουργεί μια νέα σειρά mainstream γυναικείου ρουχισμού που απευθύνεται στη γυναίκα που θέλει να αναδείξει τη θηλυκότητά της. Έτσι, η YAZZ καταξιώνεται στον τομέα του Casual ρούχου διατηρώντας συνεργασίες με τα πλέον διάσημα ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής υφάσματος. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υλικών κατασκευής και συνεχώς εξελισσόμενου design προσφέρουν στα ρούχα της YAZZ μια μοναδική ταυτότητα καθιερώνοντας την εταιρεία στα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς.

Το showroom & τα γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Γλυφάδας, σε ένα κτήριο πρωτοποριακού design και φιλικής ατμόσφαιρας. Η εταιρεία επέκτεινε τα τμήματα του σχεδιαστηρίου, της παραγωγής και του τελικού ποιοτικού ελέγχου, καθώς η δημιουργία σύγχρονων υποδομών αποτελεί σημαντική προϋπόθεση διατήρησης των υψηλών προδιαγραφών και των σχετικών στόχων που έχει θέσει η εταιρεία YAZZ.

Τέλος, η εταιρεία YAZZ διευρύνει ολοένα και περισσότερο το δίκτυο των καταστημάτων της, τα οποία και διαθέτουν τα προϊόντα της αποκλειστικά. Η εδραίωση της YAZZ πλέον πιστοποιείται από την υψηλή αναγνωρισιμότητα της μάρκας στο χώρο της μόδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!